269
4 دیدگاه

نحوه گزارش محتوای کپی شده به گوگل

گزارش محتوای کپی شده به گوگل

کپی کردن محتوا باعث از دست دادن اعتبار شما در بین کاربران می‌شود. علاوه بر این به سایت شما آسیب خواهد زد؛ در صورتی که متوجه شدید، وب‌سایتی مطالب شما را کپی کرده است، می‌توانید برای گزارش محتوای کپی شده به گوگل اقدام کنید.

گوگل همواره در صفحات جستجو، محتواهای متفاوت و منحصر به فرد را به کاربران ارائه می‌دهد. درواقع گوگل سعی می‌کند از نشان دادن محتواهای مشابه و یکسان جلوگیری به عمل بیاورد و محتواهایی که کاربردی و مناسب هستند را شناسایی کند و سپس آن‌ها را به مخاطب نشان دهد.

بهتر است بدانید هنگامی که گوگل با چند محتوای کپی رو به رو می‌شود، نمی‌تواند بفهمد که از بین آن‌ها، باید کدام را به کاربران پیشنهاد بدهد؛ این اتفاق باعث می‌شود رتبه‌بندی سایت شما به شدت آسیب ببیند. از همین رو برای اینکه متوجه شوید کدام محتوا کپی است، باید از برخی ابزارهای تشخیص محتوای کپی استفاده کنید. برای اطلاعات بیشتر درباره گزارش کپی مطالب توسط سایت اسپم تا پایان این مقاله از سفیر مدیا همراه ما باشید.

قوانین کپی رایت گوگل یا DMCA چیست؟

 گزارش اسپم به گوگل

ممکن است وب‌سایت‌های دیگری محتواهای شما را در سایت خود استفاده کنند؛ بهتر است بدانید اگر سرعت ایندکس سایت شما کم‌تر از رقیب‌های شما باشد، احتمالا برای محتوایی که اول از همه در سایت شما ثبت شده است، به اسم آن سایت ثبت می‌شود و شما در نهایت متهم به نقض قوانین کپی رایت گوگل خواهید شد.

درواقع گوگل برای اینکه از مالکان محتوا حمایت کند، قوانین خاصی را مشخص کرده است و به آن قانون کپی رایت گوگل یا DMCA گفته می‌شود. همچنین ابزاری با نام CopyRight Removal راه اندازی کرده تا اگر وب‌سایتی قوانین کپی رایت را رعایت کرده و از مطالب سایت شما کپی کند، توسط این ابزار می‌توانید از گوگل درخواست کنید که محتوای سایت نقض کننده قوانین را از لیست ایندکس خود خارج کند و درنهایت از نتایج جستجو حذف شود.

نحوه گزارش محتوای کپی شده به گوگل چگونه است؟

نحوه گزارش محتوای کپی شده به گوگل

از آنجایی که گوگل هیچ ارزشی برای محتواهای کپی قائل نیست، تلاش می‌کند که محتواهای متفاوت‌تر و کاربردی‌تری را در صفحه نتایج جستجو به کاربران نشان دهد. بهتر است بدانید اعتبار و تخصص کسب و کار شما با محتواهای سایت شما نیز مشخص می‌شود. چرا که محتوا کمک می‌کند اعتماد کاربران جلب شده و به مشتری دائمی تبدیل شوند.

در ابتدا جهت گزارش محتوای کپی شده به گوگل به سایت متخلف ایمیل داده و از او به صورت محترمانه درخواست کنید که محتوای کپی را حذف کند و یا به شکل قانونی صفحه شما را به عنوان منبع معرفی کند.

فرم دریافت مشاوره رایگان

سپس منتظر دریافت پاسخ از طرف او باشید تا ببینید چه واکنشی نشان خواهد داد. اگر مسئول سایت به شما جواب داد و مسئله را حل کرد دیگر نیازی به شکایت نخواهد بود؛ اما اگر پاسخ نداد، سعی کنید یک‌بار دیگر هم به صورت تلفنی با او ارتباط برقرار نمایید تا مشکلتان حل شود. اگر در نهایت هیچ جوابی دریافت نکردید، باید برای گزارش محتوای کپی شده به گوگل اقدام نمایید.

محتوای ضعیف، باعث ضعیف شدن سایت شما هم می‌شود؛ از همین رو در صورتی که متوجه شوید وب‌سایتی از محتوای صفحه شما بدون ذکر نام منبع و اجازه شما کپی برداری کرده است، حتما برای گزارش کپی مطالب توسط سایت اسپم اقدام کنید. در این صورت ادعای شما بررسی خواهد شد و اگر اثبات شود، محتوای سایت مورد نظر از نتایج جستجو حذف خواهد شد. علاوه بر این، اعتماد گوگل نیز به آن سایت کم خواهد شد و در حالت کلی این مورد یک نمره منفی برای سایت مورد نظر محسوب می‌شود.

مراحل گزارش محتوای کپی شده به صورت گام به گام

مراحل گزارش سایت اسپم به گوگل

در صورتی که از کپی بودن محتوا اطمینان پیدا کردید، باید مراحل زیر را طی کنید تا گزارش اسپم به گوگل ارسال شود.

  • وارد صفحهCopyright Removal گوگل شده و سپس فرم شکایت را پر کنید.
  • اما توجه کنید که برای پر کردن این فرم باید به زبان انگلیسی مسلط باشید یا از فرد مسلط به انگلیسی کمک بگیرید.
  • کادرهای ابتدایی به اطلاعات شخصی شما مربوط است. اما در قسمت Copyright holder you represent باید مشخص کنید که محتوای اصلی مربوط به چه کسی است. درواقع اگر شما مالک محتوا هستید، باید روی این فیلد ضربه بزنید و سپس آن را بر روی گزینه self قرار دهید.
  • اما در صورتی که مالک معنوی محتوا فرد دیگری است، باید گزینه Add represented copyright holder را انتخاب کرده و بعد از آن مشخصات مالک حقیقی محتوا را وارد نمایید.
  • در این مرحله در کادر اول باید بنویسید که به این دلایل مشخص، فردی محتوای شما را کپی کرده است. یعنی باید دلایلی که با توجه به آن فکر می‌کنید شخصی محتوای شما را کپی کرده، شرح دهید. دقت کنید دلایل واضح و درستی را بنویسید؛ چون گوگل با استفاده از ربات‌های خزنده و نیروی انسانی‌اش، تلاش می‌کند که ادعای شما را ثابت کند.
  • در کادر دوم نیز باید لینک محتوای خود را قرار داده و در صورتی که مطلب مورد نظر را در بیشتر از یک سایت منتشر کرده‌اید، برای وارد کردن آدرس لینک بعدی اینتر بزنید.
  • سپس در کادر سوم نیز باید لینک محتوای کپی را قرار بدهید.
  • در نهایت تیک مطالعه قوانین سایت را زده و تاریخ پر کردن فرم را بنویسید. سپس نام خود را به عنوان امضا در قسمت SIGNATURE وارد کرده و بعد گزینه submit را بزنید تا شکایت شما در عرض چند روز رسیدگی شود.

گزارش کپی مطالب توسط سایت اسپم

خدمات سئو در آژانس دیجیتال مارکتینگ سفیر مدیا

درصورتی که کسب‌وکار اینترنتی خود را به تازگی راه‌اندازی کرده‌اید یا قصد توسعه آن را دارید، می‌توانید از خدمات ما در آژانس دیجیتال مارکتینگ سفیر مدیا بهره‌مند شوید. طراحی سایت، سئو وب‌سایت، تولید محتوا، سوشال مدیا و تبلیغات نمونه‌هایی از خدمات ما هستند؛ همچنین خدمات سئو در سفیر مدیا براساس بهترین استراتژی‌ها انجام می‌شود.

فرم دریافت مشاوره رایگان

چرا باید گزارش محتوای کپی شده به گوگل را ارسال کنیم؟

با ارسال گزارش محتوای کپی شده، گوگل می‌تواند محتوای کپی را حذف کرده و به سایت متخلف امتیاز منفی بدهد. از این رو گزارش کپی مطالب توسط سایت اسپم حائز اهمیت است.

در برخی مواقع امکان دارد شما نتوانید محتوای کپی را تشخیص دهید؛ بهتر است بدانید ابزارهایی برای تشخیص محتوای کپی وجود دارند و شما می‌توانید با استفاده از آن‌ها، محتواهای کپی را تشخیص داده و رتبه خوبی در نتایج جستجو بگیرید. توجه کنید که محتوای کپی باعث از بین رفتن تمام زحمت‌های سئویی شما می‌شوند؛ چون با انتشار محتوای کپی در سایت خود، به دلیل رتبه پایین‌تر، ترافیک ارگانیک کم‌تری دریافت خواهید کرد و اگر ترافیک ورودی به سایت شما کم باشد، لید و سرنخ زیادی هم در کار نخواهد بود.

بنابراین، شما باید حداقل در صفحه اول جستجو در گوگل قرار بگیرید؛ که این امر با وجود محتواهای کپی امکان پذیر نیست. شما می‌توانید با ابزارهای تشخیص محتوای کپی که در ادامه ذکر می‌کنیم، مانع از بین رفتن اعتبار سایت شده و محتواهای کپی را شناسایی کنید.

گزارش محتوای کپی در گوگل

راه‌های تشخیص محتوای کپی

در حالت کلی دو راه برای تشخیص کپی بودن محتوا وجود دارد:

  1. بررسی دستی محتوا با گوگل
  2. استفاده از ابزارهای مختلف

باید بدانید که بهترین و آسان‌ترین روش برای تشخیص محتواهای کپی، استفاده از خود گوگل است. شما می‌توانید به صورت رندوم یا تصادفی، حداکثر تا ۳۲ کلمه از محتوا را کپی کرده و داخل دابل کوتیشن قرار دهید و آن را در گوگل جستجو کنید. اگر این بخش از محتوا کپی باشد، در نتایج گوگل نشان داده خواهد شد. اما این روش معایبی هم دارد؛ به عنوان مثال زمان زیادی خواهد گرفت تا شما کل محتوا را بررسی کنید.

فرم دریافت مشاوره رایگان

ولی شما می‌توانید با استفاده از ابزارهای مختلف، محتواها را تا هزار کلمه و حتی بیشتر بررسی کنید. به عنوان مثال سایت  Duplicheckerبرای تشخیص کپی بودن محتوا به کار می‌رود و شما می‌توانید بدون نیاز به ساخت اکانت، هر بار تا هزار کلمه از محتوا را با آن بررسی کنید و حتی بعد از آن نتایج را با فرمت‌های مختلف مانند pdf، txt، docx و odt و… ذخیره کنید. البته توجه کنید که در نسخه رایگان می‌توانید تا هزار کلمه بررسی کنید؛ اما در نسخه پولی شما می‌توانید تا ۲۵ هزار کلمه از محتوا را در یک زمان بررسی کنید، بدون اینکه تبلیغاتی را مشاهده نمایید.

سخن پایانی

ما در این مطلب به نحوه گزارش کپی مطالب توسط سایت اسپم پرداختیم تا شما بتوانید برای گزارش اسپم به گوگل اقدام کرده و با سایت متخلف برخورد کنید. اگر می‌خواهید به اعتبار سایت شما هیچ آسیبی وارد نشود، باید به محتواهای سایت خود اهمیت بدهید و به هیچ عنوان از محتوای کپی استفاده نکنید تا مجازات نشوید.

برای اینکه در کم‌ترین زمان ممکن چالش‌های به وجود آمده در سایت خود را برطرف کنید یا برای سئو سایت خود اقدام نمایید، می‌توانید از آژانس سفیر مدیا کمک بگیرید. همچنین جهت دریافت خدمات مختلفی مانند: طراحی وب‌سایت، تبلیغات و تولید محتوا و… می‌توانید از طریق تماس تلفنی، ایمیل، فرم تماس یا آیدی تلگرام با ما در ارتباط باشید.

سوالات متداول

جریمه سایت متخلف یا نقض کننده قوانین، بعد از ارسال شکایت DMCA چیست؟

در صورتی که شکایت شما تایید شود، گوگل اخطاری را برای سایت متخلف ارسال خواهد کرد که آن اخطار رتبه آن صفحه را در نتایج جستجو پایین می‌آورد. همچنین اگر تعداد گزارش محتوای کپی شده به گوگل زیاد باشد، گوگل محتوای آن سایت را حذف خواهد کرد.

نحوه گزارش محتوای کپی شده به گوگل چگونه است؟

همانطور که در این مطلب به پاسخ این سوال پرداختیم شما می‌توانید با استفاده از ابزار CopyRight Removal درخواست خود را به گوگل ارسال نمایید تا در نهایت گوگل آن محتوا را از نتایج جستجو حذف کند.

چه زمانی باید به گوگل گزارش بدهیم؟

در صورتی که یک وب‌سایت تمام یا بخش زیادی از مطالب سایت شما را کپی کرده باشد و همچنین با کپی محتواهای شما به صفحات اول گوگل آمده باشد یا در نتایج بالاتر از رتبه شما قرار گرفته باشد، بهتر است به گوگل گزارش اسپم بدهید.

بیشتر بخوانید:

مطالب پیشنهادی

4 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید

  • سلام چه نوع محتوا رو میتونیم گزارش بدیم؟

    پاسخ
    • زینب رزمجو
      آگوست 18, 2024 4:16 ب.ظ

      سلام وقت بخیر سیامک عزیز
      می‌توانید هر نوع محتوای کپی شده را گزارش دهید، از جمله:
      مقالات و نوشته‌ها: متن‌های کامل یا بخش‌های بزرگ.
      تصاویر و ویدیوها: رسانه‌هایی که بدون اجازه شما استفاده شده‌اند.
      محصولات دیجیتال: نرم‌افزارها، اپلیکیشن‌ها، و کتاب‌های الکترونیکی.
      موسیقی و صوت: فایل‌های صوتی که به صورت غیرمجاز استفاده شده‌اند.

      پاسخ
  • چگونه می‌تونم محتوای کپی شده را به گوگل گزارش دهم؟

    پاسخ
    • زینب رزمجو
      آگوست 18, 2024 4:04 ب.ظ

      سلام وقت بخیر پاکزاد عزیز
      برای گزارش محتوای کپی شده به گوگل، باید از ابزار Google Search Console یا فرم‌های گزارش‌دهی DMCA استفاده کنید. مراحل اصلی شامل:
      شناسایی محتوای کپی شده و تهیه لینک‌های مرتبط.
      مراجعه به فرم گزارش‌دهی DMCA در وب‌سایت گوگل.
      تکمیل فرم با اطلاعات مربوط به محتوای کپی شده، لینک‌های اصلی و کپی، و اطلاعات تماس شما.
      ارسال گزارش و انتظار برای بررسی و تصمیم‌گیری گوگل.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

مطالب محبوب سایت
فهرست